Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02642816270
WEB http://sakaryafatiheml.meb.k12.tr
Adres : Tekeler Mh. Karasu Cd. No31 Sakarya/Adapazarı
VİZYON : Adapazarı Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Adapazarı Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : tamgün-tamyıl
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : geri saate göre 08.15-16.45 , ileri saate göre 08.30-17.15
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Lojman : yerleşke içersinde,3 katlı,her katta 2 daire,doğalgazlı ve bağımsız olarak inşa edilmiştir. Sayısı:6
Servis :
Ulaşım : Eski Adapazarı-Karasu Yolu üzerinde olup,Kuzey Terminaline yaklaşık 300 mt.mesafede olup güneyinde yer almaktadır.ulaşım kara taşıtlarıyla sağlanmakta.
Yerleşim Yeri : Şehir.Eski Adapazarı-Karasu Yolu üzerinde olup,Kuzey Terminaline yaklaşık 300 mt.mesafede olup güneyinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Adapazarı Kayamakamlığına uzaklığı yaklaşık 2 Km.,Sakarya Valiliğine uzaklığı ise yaklaşık 17 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :